Кога пластичните операции стануваат опсесија (ВИДЕО)

Поранешната службеничка во Владата на Калифорнија 58-гошишната Моника Ален до сега направила над 75 пластични операции.

Моника Ален во своето тело носи околу 12 литра силикони внесени во телото преку над 72 операции. Пластичните операции и станале страст на Моника уште од 20 годишна возраст. Само на усните, колковите и градите таа направила над десет пластични интервенции.

Штетните операции ја довеле Моника до неподвижна состојба, а најпосле за оваа страшна опсесија проговори за телевизијата Баркрофт.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...