Кој е позгоден во Танц со ѕвездите: Селена Гомез или Марјана Станојковска?

Е да, можеби ве збунивме, Селена Гомез не ја гледаме на нашите телевизиски екрани како танцува…

Селена Гомез

Селена Гомез

Но додека кај нас атракција во емисијата е Марјана, во американското шоу вниманието го привлекува американската глумица и пејачка Селена Гомез.

Мала споредба во изгледот на двете (во случајов) танчерки, колку да се знае дека не ни е воопшто далеку Америка. Напротив.

marjana 4

marjana 3

 

x

Check Also

Седа коса: тренд што обедини многу sвезди во движењето „без боја“ – од Енди Мекдауел до Џејн Фонда, Џоди Фостер, Џејми Ли Кертис до…

Кој рече дека седата коса им одговара само на мажите? Од Енди ...