Кој може да и најде забелешка на новата кампања на Келвин Клајн?

Да бидеме искрени, дали некој може да најде забелешка на оваа Келвин Клајн кампања по фотошопираниот Џастин Бибер во гаќички? Најверојатно нема.

kk2

Во новата кампања на Келвин Клајн главни лица се моделите Ана Јагоџинска и Тајсон Балу, а совршеното видео е реклама за часовникот и колекцијата накит Алијанс.

kk1

Исто како и интерактивната кампања во која позираше Бибер, а фановите можеа да испраќаат свои фотографии на кои позираат облечени во џинс или долна облека на  #mycalvins, новата кампања ги повикува фановите да споделат фотографии од нивните Келвин Клајн „парчиња“ на #ckminute.

kk3

Можеби нема ништо провокативно во ваквата интерактивност, за разлика од минатата кампања, но ова романтично видео пристигна во вистиски момент.

 

x

Check Also

Накит за на плажа 2015: Никогаш доволно од него!

Модните додатоци како чантата за плажа, шеширот и марамата не се единствени ...