Не сакам бурек со урда, сакам Бурда!

Како од „Бурда“: Кој вели дека во Скопје нема мода? 

Блиц-поглед на еден минувач низ центарот на градот, дотеран како да е изваден од најновото издание на…, се сеќавате, Бурда!

moda - 1

А, откако „Бурда“ (како списание) веќе не е во мода во Скопје, ваквите ликови се инспирација за лансирање на еден Моден водич низ градот.

moda 2

Колку да не заборават скопјани како да си се „скројат“ по мерка, за да заслужат да бидат, вака, овековечени.

x

Check Also

Скопје Сити Мол стартува со Black Friday Week

Black Friday во Skopje City Mall не е само еден ден. Ниту ...