Топ коктел на неделата: JOHNNIE WALKER® GINGER

Продолжено уживање со зачинет и освежувачки вкус, совршено за долги опуштени седенки со пријателите или семејството.

kokteli JW Ginger

JOHNNIE WALKER® GINGER е пијалок сервиран во висока чаша исполнета со мраз, цеден лајм и сода пијалок со вкус на ѓумбир. Декорирано со тенко исечено парче свеж ѓумбир.

Индивидуалниот успех носи задоволство кое споделено со драгите луѓе е крунисано со здравица направена со виски пијалак. Денот носи емоција, успехот носи задоволство, задоволството те носи чекор подалеку.

x

Check Also

11.Фестивал на младо вино на „Тиквеш“: И кога сѐ е вонредно, младото вино е извонредно

Винарската визба „Тиквеш“ и оваа година, 11-та по ред, ја продолжува традицијата ...