Колекција „Just Go“ на Олгица Ѓоргиева

Со најновата колекција наречена „Just Go“ на Олгица Ѓоргиева официјално се затвори дванаесеттиот Моден викенд Скопје.

mv FWSK12 Olgica Gjorgieva 03 re

„Колекцијата е потсетување на она што веќе го имам работено во минатото со  видно изменети кроеви, проширени техники на доработка но со мојот карактеристичен дизајнерски печат .

mv FWSK12 Olgica Gjorgieva 04 re

Колекцијата е составена од секојдневни парчиња, венчаница и свечени тоалети изработени од кадифе, жоржет, волница, плетенина.  Моите најнови креации се наменети за  личности со дефиниран и специфичен вкус кои точно знаат што сакаат “, вели за колекцијата Олгица Ѓоргиева.

mv FWSK12 Olgica Gjorgieva 02 re

x

Check Also

& Other Stories со нова колекција инспирирана од Лос Анџелес

Дизајнерите на модната марка  & Other Stories, инспирирани од стилот на Лос Анџелес, ...