Колекција Nerf пиштоли на вода за повесели жешки денови

 

Најквалитетните пиштоли на вода, за детски лудории во текот на летото, се достапни во продажба во продавниците „Крш“. Колекцијата Nerf пиштоли на вода е од реномираната марка Hasbro.

Големините и дизајните се различни, а функцијата е единствена – да ги освежиме жешките денови со суперзабавна игра.

Во галеријата, погледнете дел од понудата.

 

Посетете ја најблиската продавница „Крш“  –Крш бебе Веро центар, Крш тц Рамстор, Крш ГТЦ сутерен, Крш тц Зебра, Крш Скопје сити мол, Крш Капитол мол, Крш Веро центар, Крш Сума Куманово Крш Ситицентар Гостивар и Крш Remall во Тетово.

x

Check Also

Извојувајте ја главната „Шопинг победа“ преку плаќање со HalkPay на Халкбанк

Халкбанк АД Скопје со секој проект покажува дека е банка на луѓето. Од ...