Колку би дале за овој фустан?

Балканско прашање. Ама, иако е излезен од работилницата на Ив Сен Лорен, вреди ли ова крпче облека цели 68 илјади долари?!

Ајде на славниот потпис нека одат 680 долари и уште толку за материјалот и специфичниот дизајн кој и не изгледа баш многу специфично.

fustan

Сепак, овој фустан не враќа во соништата, па ред е да се запрашаме колку модата може да биде над-ценета. И кој уште би платил за вакво крпче дури 68 илјади долари без „срце“ да му „трепне“.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...