Концерт на Владимир Четкар во „Станица 26“

На 23 јануари, (среда) во 21:30 часот, Владимир Четкар ќе одржи концерт во Скопје во Станица 26.
Со овој концерт пред македонската публика Четкар за прв пат ќе се претстави со 10-то член состав наречен Владимир Четкар Џез Соул Фанк ансамбл. Овој концерт како и минатогодишниот концерт на Четкар во Станица 26 е организиран од страна на 3 Гонга.
На следните линкови можат да се купат картите за концертот :
Четкар на концертот ќе биде придружуван од Сара Николовска, Ана Костадиновска, 
Демир Кантуровски, Игор Величковски, Филип Стевановски, Гордан Спасовски, Ѓоле Максимовски, Ратко Даутовски , Виктор Филиповски

 

x

Check Also

Затворање на Desonanz Festival

Уште од моментот кога сме родени и низ текот на целиот живот, ...