Костими за капење од H&M за лето 2021, дизајните слават различни тела

H&M ни носи одржливи ткаенини и модели, како и различни стилови на костими за капење за лето 2021. Освен костимите, тука е и стилизираната облека за плажа.

За кампањата позира моделката Палома Елсесер, на која друштво и прават Нури Хасан, Бинту Сила и Тани Ган кои позираат под вода. Дизајните се направени од рециклиран полиестер од текстилен отпад, како и од рециклирани шишиња.

Кампањата слави низа различни тела. 

Цените се движат од 5 до 17 евра, а колекцијата е достапна во продажба од јуни 2021 во продавниците на H&M. 

x

Check Also

Чоловиќ Лешоска: Репрогласувањето на НП Маврово е клучно за опстанокот на Балканскиот рис

Балканскиот рис е критично загрозен затоа под итно треба да се преземат ...