Кожен фустан од Кадора кој остава без здив

Не треба многу зборови за да се претстави овој модел кој Кадора ни го претставува денес.

 

Кожениот фустан е наш предлог за денес кој не заборавајте, можете да го имате со 50% попуст кој треа цел месец ноември.

Mодното студио „Кадора“ кое се наоѓа зад зградата на Сојузот на синдикати на Македонија.

x

Check Also

Листа на желби: Летна чанта од MANGO

Какошто деновите стануваат се потопли, размислуваме за летна, лесна чанта, иста онаква ...