Кралицата Ранија од Јордан во стил инспириран од 90-те години

Кралицата Ранија од Јордан е позната по нејзиниот современ стил, многу сличен на оној на Летиција од Шпанија. Тие имаат ист бон тон вкус обележан со безвременска елеганција. Додека, сепак, шпанската кралица го комбинира својот изглед со рок елементи, Ранија од Јордан се одлучува за класични модни додатоци.

Кралицата Ранија покажа како може да се оживее на софистициран начин стилот од 90-те години, вметнувајќи лента во косата.

 

x

Check Also

Шерон Стоун ги советува фановите како да останат безбедни во своите домови (ВИДЕО)

Од актерка до советник за лична безбедност – Шерон Стоун (62) на ...