Кристина блесна во креација на Кокев (ФОТО)

Креациите што Кристина ги носи во новото видео се на Тања Кокев, а за шминката и фризурата задолжена беше Зорица Николова.

Namaleni - (228)

Во присуство на многу гости, пријатели, новинари и соработници, со дегустација на префинетите Пети Вердо, Шираз и Шардоне Барик на винарницата Стоби, вчеравечер во Супер Клуб се случи промоцијата на видеото за макфестовската „Земи ме“ на Кристина Арнаудова.

Namaleni - (135)

Приказна која се случува во старо-новиот театар е приказна со која екипата на Луминари Медиа доби ексклузивна можност да го понесе епитетот екипа која прва снимала во просториите на овој објект.

namaleni Ana Jordanova i Kristina

 

x

Check Also

Вчеравечер City Radio испрати позитивна енергија од Зелената градина на кровот од ГТЦ заедно со 5-тте диџеи

Вчеравечер во Зелената Градина на ГТЦ, диџеј Гардиан, диџеј Фичо, диџеј Мац, ...