Круша под круша паѓа (ФОТО)

Џорџија Џегер и Џери Хол позираа за актуелниот број на бразилскиот Ел.

el 1

Уште еднаш ни покажаа зошто светот толку ги сака. Ова е втора фотосесија на мајката и ќерката заедно за помалку од една година.

el 2

Модната сесија е насловена Модно ДНК, а убавиците позираа пред објективот на Макс Абадијан.

x

Check Also

Кара и Кендал во страсна прегратка за „Лав“

Оваа страсна прегратка е за насловната страница на февруарскиот број на Лав ...