Купете во Телеком онлајн продавницата: Попуст на телефони до 50%

 

Македонски Телеком нуди големи попусти на мобилни телефони и бесплатна достава доколку ги купите во редизајнираната Телеком онлајн продавница. Можете да заштедите и до 50% преку едноставна постапка и детално да ги разгледате сите модели на телефони кои ве интересираат.

Освен попустот, има уште една новина – преку онлајн продавницата отсега сите нови и постојни корисници ќе можат да нарачаат и нов постпејд број. Попустот се однесува на Smart M и Magenta 1 M тарифите во Доверба 24.

Заштедете време и пари, купувајте во Телеком онлајн продавницата.

 

x

Check Also

H&M лансираше нови модели на палта од рециклирани материјали

За претстојнава сезона, дизајнерите од H&M ни препорачуваат да носиме палта дизајнирани од ...