Lancome со нова глам пролетна колекција (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Sasha Pivovarova stars in Mert & Marcus x Lancome makeup campaign
Саша Пивоварова е ѕвезда на мејкап кампањата Mert & Marcus x Lancome 

Фотографирана од славното дуо Мерт и Маркус, супермоделот Саша Пивоварова позира за новата колекција на   Lancome.

Колекцијата е насловена After Dark, а целата кампања е реализирана во гламурен стил.

Колекцијата вклучува кармини, сенки за очи, хајлајтери и маскари.

“Никогаш не сме биле заинтересирани за убавината во нејзината оригинална форма. Некако, тоа што не возбудуваше во овие 26 годни работа е трансформирањето и создавање на карактери со светлина, шминка и приказни, и тоа е тоа што сакаме да го псотигнеме со оваа колекција“, велат Мерт и Маркус. 

 

Products from the Mert & Marcus x Lancome collaboration
Производи од колекцијата 
Model Sasha Pivovarova gets her closeup in Mert & Marcus x Lancome makeup campaign
Mert & Marcus x Lancome flaming lips kit
Сет за усни Flaming Lips 
Sasha Pivovarova poses for Mert & Marcus x Lancome makeup campaign
Саша Пивоварова позира за мејкап кампањата Mert & Marcus x Lancome 

Mert & Marcus x Lancome Eyes Cold as Ice kit
Сет за очи- Eyes Cold as Ice 
L’Absolu Rouge - Mert & Marcus x Lancome collaboration
L’Absolu Rouge –нова колекција на кармини 
Transforming Liquid Eyeshadow - Mert & Marcus x Lancome collaboration
Tечни сенки за очи 
x

Check Also

Што треба да смените за да го забавите стареењето на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...