Лара Флин Боил деформирана од пластични операции (ВИДЕО)

Би ја препознале?

 

Лара некогаш

Лара некогаш

Преубавата глумица Лара Флин Боил после серијата на пластични интервенции доби надуено и деформирано лице.

Лара денес

Лара денес

 

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...