Лебедот од Кадора: Овој прекрасен фустан може да биде ваш со попуст од 50 отсто

Пердувите ѝ служат на модата уште од најстарите времиња, но интересот за нив станува сѐ поголем. 2018-та година е година на птицата и перјата, велат дизајнерите.

Од едноставно обликување кон цели здолништа надолу, или пак, како детали на рацете и на деколтето, креациите се посебни кога се украсени со пердуви. 

Да погледнете, како пердувите се аплицираат во креациите на Кадора.

Да ве потсетиме, овој фустан може да го имате сега, со намалена цена, од дури 50 отсто. 

Попустот во модното студио Кадора трае цел месец ноември, затоа побрзајте!

Mодното студио „Кадора“ кое се наоѓа зад зградата на Сојузот на синдикати на Македонија.

x

Check Also

Колоритност и шик модели во есенската колекција на ORIGINAL MARINES

Децата сакаат да играат со својот стил и честопати мешаат различни стилови. Но, ...