Леонардо да Винчи и понатаму фасцинира

Најновото издание на Монблан пенкалата од серијата Големите карактери е посветено на Леонардо да Винчи.

monblan 3

Едицијата е лимитирана на 3.000 парчиња кои ќе бидат пуштени во продажба по цена од 3.225 долари за ролер пенкалото и 3.615 долари за полуксузното издание на пенкало.

monblan 2

Пенкалата се изработени од алуминиум и платина, а дизајнот е инспириран од изумите на Леонардо да Винчи.

 

x

Check Also

Први тротинети и велосипеди за најактивните корисници на апликацијата HalkEco  

  Апликацијата HalkEco на Халкбанк  со која се стимулира пешачењето, трчањето, возењето ...