Лето во бело: 15 најслатки модни парчиња од популарните модни марки

Разиграни фустанчиња, бохо блузички, кратки сукњички со апликација на чипка или вез…ова лето важно е да се во бела боја!

Лесни за носење, одлични за комбинирање, оставаат впечаток на лежерност и чистина, и секако, може да ги носиме со омилените бели патики.

Springfield

Springfield

Одберете го вашиот летен фаворит од фотогалеријата и останете во трендот. 

Springfield

Springfield

Springfield

Springfield

Mango

Mango

Desigual

Desigual

Inspired By

Inspired By

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

 

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

x

Check Also

Чоловиќ Лешоска: Репрогласувањето на НП Маврово е клучно за опстанокот на Балканскиот рис

Балканскиот рис е критично загрозен затоа под итно треба да се преземат ...