Фотка на денот: Лила и страста кон чевличињата

Водителката ја покажа својата нескриена страст кон чевлите постирајќи ја оваа фотографија на својот ФБ профил.lila 1 gl
И штом е вакава страст во прашање, нека биде – фотка на денот.

Иако на фотката не е Лила. Ама е неверојатно слична.

x

Check Also

(Видео) Зборови не се потребни: Погледнете како дивиот коњ му се заблагодари на својот спасувач

Вообичаена практика во многу делови на Романија е да се врзуваат предните ...