Листа на желби: Еспадрили со висока платформа од GUESS

Во летната колекција на GUESS најдовме еспадрили вредни за внимание!

Ако сте и вие за паметен шопинг, овие еспадрили, сега, може да бидат ваши, по значително намалена цена.

Трендовските еспадрили имаат висока плетена платформа.

Достапни се во продажба во GUESS како и во онлајн продажба – ТУКА.  

x

Check Also

Фешн Груп донираше на Институт за јавно здравје апарат што ќе прави тестови за Ковид-19 за 30 минути

Автоматизиран молекуларен RT-PCR апарат и тестови за детекција на корона вирусот, со ...