Листа на желби: Костими за капење со принт од црешички од WOMEN’SECRET

Први на нашата шопинг листа на желби ги забележуваме костимите за капење со принт од цреши од WOMEN’SECRET. Погледнете само колку се слатки!

Со принт од овие слатки, црвени овошки во WOMEN’SECRET најдовме едноделни и различни дводелни модели. Едноделниот костим со капење, дополнително украсен со карнерчиња на горниот дел, е наш фаворит број 1 за лето 2019.

Многу интересни се и бикините со црешички кои може да се комбинираат со различен горен дел.

Овие костими за капење се достапни во продажба во WOMEN’SECRET, како и на официјалната шопинг страница на Фешн Груп – ТУКА.

x

Check Also

Македонски студентки на Зоохакатон со проект за подигнување на јавната свест за трговија со животни  

Студентките Сара Јованова и Елмедина Мислими од Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје изработија ...