Листа на желби: Суперстела херои

Ноќта на вештерките заврши, но ние сеуште сакаме да си играме.

s3

На листата на желби ја додаваме колекцијата на чанти за пролет 2015 година на Стела Мек Картни, поточно било која чантичка од оваа колекција.

s2

s1

Суперстела херои чантите се носат околу рамо и баш не враќаат во времето на детските игри.

А желбата ни чини 1.090 долари.

x

Check Also

Samsung ги прошири можностите на апликацијата SmartThings Find со Galaxy SmartTag опцијата

Прикачете го Galaxy Smart Tag локаторот на клучевите, паричникот или други важни ...