Little MAC колекција на мини производи

Производите од Little MAC колекцијата се совршени за оние кои сакаат да пробаат од се. Покрај тоа, совршени се и за секоја чантичка, не заземаат место, па може да носиме и повеќе од нив и на тој начин секогаш „при рака“ да го имаме нашиот мејкап.

Уште една предност на овие мини производи е во тоа што нема да им дадеме „време“ да се исушат (особено на маскарата), побрзо се трошат и секогаш може да ги имаме свежи. И најпосле, може и да комбинираме повеќе различни нијанси на кармини или руменила, зашто би можеле да си дозволиме повеќе од нив да ги купиме во мали пакувања.

x

Check Also

“Stasija Make – up”, новиот „хајлајтер“ на македонската мејк-ап сцена

Уметноста на шминкањето е посебна уметност бидејќи се работи на најубавото платно ...