Лондонска модна недела: Барбери Прорсум ревија

Во рамките на лондонската модна недела, вчера се одржа модната ревија на Барбери Прорсум. Инаку Прорсум е најавангардниот, најкреативен дел на Барбери кој ги дава насоките на брендот.

Многу познати лица во првиот ред во публиката. Меѓу другите, вниманието го привлекоа супермоделите Кејт Мос и Кара Делевињ кои заедно пристигнаа на ревијата.

km&cd2

Фотографииве можеби ќе успеат да ви ја пренесат атмосферата.

 

 

x

Check Also

Научете го детето на здрав живот со тротинетите Globber, достапни во продажба во „КРШ“

Тротинетите се вид на превозно средство кое нуди посебен вид на забава. ...