Љубовни коктели за вистинско изненадување

Двата празнцици Св. Трифун и Valentine’s Day се мигови во кои се наздравува со добар пијалок во име на љубовта. Затоа ние направивме спој на пијалок и љубов во форма на предлози за љубовни коктели. Ви претставуваме интересен избор на коктели кои можат да ја разубават вашата трпеза, вечера и да придонесат за слатка празнична здравица.

Нашиот омилен коктел со име Love Martini можете да го погледете на следното видео:

 

Одберете го вашиот омилен коктел од листата, подгответе го и препуштете се на забавата:

 1. Raspberry Pink Champagne Floats
 2. Valentine’s Day Mimosas 
 3. Chocolate Covered Strawberry Jell-O Shots 
 4. Red Room Sangria 
 5. Mimosa Floats 
 6. Drunken Fruity Pebbles 
 7. Red Wine Milkshakes
 8. Strawberry Shortcake Mimosas
 9. Chocolate Martini 
 10. Tangerine Sorbet Champagne Floats 
 11. Love Potion Martini 
 12. Pomegranate Mimosas

x

Check Also

7 лаги и вистини за варење на тестенините до совршен вкус

Ги варите ли правилно? Вкусноста на тестенините зависи од начинот на кој ...