Луди сме по Луј Витон „камера бокс“ чантичките!

Во новата колекција од Луј Витон, вниманието го „украдоа“ малите ранци – чантички наречени камера бокс. Претставени се три различни верзии од оваа чантичка. Сите имаат ремен за да може да се носат како ранец и „тортон“ рачка за да може да се носат во рака.  Од Луј Витон велат дека оваа чантичка е идеална за секое време од денот.

lu3

Инаку, веќе позната како најслатката чантичка во светот, ќе ве чини 4.000 долари.

lu6

lu2

x

Check Also

УЛОВЕН МИЛИОНОТ ОД ИНСТАНТ ЛОЗОТ ЗЛАТНА РИПКА ВО ПРИЛЕП

Инстант лозот Златна Рипка и во својата 6та серија продолжува да радува ...