Лудите колкови на Comme des Garçons

Дамите со екстремно големи колкови и широки рамена се исклучиво за џентелмени со пикантен вкус.

VTORA SLIKA ODMA POD TEKSTOT
Веројатно веднаш се сетивте дека овие колкови се само уште едно јапонско модно лудило на модниот бренд „Comme des Garçons“ во сопственост на ексцентричната Реј Кавакубо и нејзиниот сопруг Адријан Џоф.

TRETA SLIKA ODMA POD TEKSTOT

PRV SLIKA ODMA POD TEKSTOT

CETVRTA SLIKA ODMA POD TEKSTOT

PETTA SLIKA ODMA POD TEKSTOT
Уште една модна приказна со среќен крај.

М.Р.

x

Check Also

Волшебство во градот од 4 до 31 декември – Новогодишен забавен базар во Skopje City Mall, ви ја носиме ПРОГРАМАТА

Конечно, дојде месецот во кој сѐ што сакаме е забава, подароци, убави ...