Луксузен кревет направен од мотор на Боинг 747

Сте сонувале дека летате?  Се разбира, да. Често се случува во своите соништа луѓето да летаат. И тоа е исклучително пријатно чувство.

krevet 124

Инспирирани од летањето во сон, тимот на компанијата МотоАрт, специјализирана за дизајн на мебел од делови на авиони, го претставија својот нов производ.

krevet 126

Креветот е направен од дел од моторот на Боинг 747 во комбинација со кожа и вградено е специфично осветлување.

krevet 127

Е сега, не секој ќе може да „лета“ на земја. Луксузниот кревет е пуштен во продажба по цена од 20.илјади долари.

krevet 125

x

Check Also

Класично сина – боја на 2020 година според „Пантоне“

Италијанскиот Институт за бои, престижниот „Пантоне“ ја објави бојата на годината која ...