И личи ли на годините? Мадона повторно го направи – тоа!

На Билборд музичките награди Мадона се појави во креација на Живанши која многу потсетува на креацијата која ја носеше на Мет Гала.madona
Овојпат ќе се воздржиме од коментар. Дека е згодна, нема двоумење, само и’ личи ли стилот кој сеуште го турка на годините?

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...