Мадона со таен проект (ВИДЕО)

Мадона повторно ги помести границите.

madona 2

Некои новото видео на Мадона кое се подготвува го оценија како вистинско уметничко дело. Не станува збор за музички спот или за танцов перформанс…туку многу повеќе од тоа. Но, и многу насилство за наш вкус.

Гардероба?Сосема очекувано. Црно боди и мрежасти црни чорапи. Во улога на модни додатоци се црната маска, камшикот и пиштолот.

Погледнете ја најавата.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...