Мадона со златен моден додаток на забите

Златните навлаки на забите не се ништо ново за раперите, а од неодамна и за Мадона.

мадона 1

При посетата на сопствениот ланец на фитнес салони Хард Кенди фитнес во Рим, Мадона се пофали со златните модни додатоци на забите.

Слични навлаки носеа и Ријана и Џастин Бибер. 55 годишната Мадона уште еднаш покажа дека човек е млад колку што се и чувствува.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...