Мафини со стил за магична и слатка венчавка

Го најдовте човекот, го добивте прстенот, среќни сте до плафон и сакате таа среќа да ја споделите со најблиските. Но, како и секоја идна невеста, сакате да бидете уникатна, креативна и шик. Секако, целата свадба е едно големо сликарско платно почнувајќи од местото, до венчаницата, до поканите, па така и за храната. Главното јадење и салатите ќе ги оставиме на вас, а за слаткото бифе засладете ги очите и венчавката со овие неколку фотографии. Па, се надеваме дека ќе ве инспирираме!

magic cake baner

Оваа богата галерија е само мала инспирација…доколку се пронајдете во некои од овие слаткарски уметнички дела обратетe се кај наjдобриот слаткарски тим Magic Cake и слаткарскиот гуру Катерина Алексовска за вашите слатки да бидат ѕвездите на крајот од најубавата ноќ за вас, вашиот партнер и сите прекрасни луѓе кои ќе ја споделат таа радост со вас.

pin-by-christine-martinez-on-wedding-cupcakes-pinterest1a8b084edda4e41522efc03c7bfd61e21e3c36b124c58694e5a5e71106d3a5a03bece4346ac4accb64320a8e742b2f093cad9f295e21809f5ca4ae2ffd3354825fe152d745e123167987c150590ec7467ae98c96dd7dcb23ec91755508aeef527f6f02617a80a5072b10a9fb3d2e81cc9a0474ac088c1accd6d2b278ace3db78
klik to order

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

x

Check Also

Палачинки со домашно костен пире

Уживајте во сите благодети на есента вклучувајќи го и овој фантастичен рецепт ...