Магично рекламно видео на H&M за есенската детска колекција

На многу оригинален начин H&M ја најави есенската колекција наменета за деца. Иако целта е да се привлече вниманието на родителите за да инвестираат во нови модни парчиња на почетокот на учебната година, рекламата е толку слатка што брзо ги освои срцата на дечињата.

Погледнете го веселото видео „Враќање во училиште“ и информирајте се што ни нуди H&M за есен 2016.

x

Check Also

И деца ќе учествуваат на „Трчај бе“ во Битола на 15-ти Септември

Немој да трчаш, ќе се испотиш! Застани, ќе паднеш, доста со трчање ...