Пред објектив: Маја Илиоска женствена и мистична

Манекенката Маја Илиоска застана пред објективот на Никола Аџиевски, покажувајќи ја својата женственост под велот на мистичноста.

maja 4

„Сакавме да ја споиме убавината, едноставноста и мистичноста заедно преку портертот“, вели Маја.

maja 1

За фотографијата е одговорен Никола Аџиевски, а за шминката Габриела Тошевска.

maja glavna

maja 5

maja 2

x

Check Also

Кендал Џенер – лице на новата кампања на Мисони

Под сонцето на Мексико, во идилична атмосфера на пустината, топ моделот Кендал ...