Манго трендови за есен/ зима 2013

Панк и гранџ движењата се доминантни во колекцијата на Манго за есен/зима 2013. Еве што можете наскоро да најдете во продавниците на Манго.

x

Check Also

Детска програма на Скопје Креатива 2019

Во рамки на осмото издание на „Скопје Креатива 2019“ што ќе се ...