Марамче во машкото палто, моден додаток за плачковци!

Ова мало парче ткаенина во детството ги криеше првите машки солзи на малите плачковци.
 maramce 8
Тие мали плачковци денес се нашите големи херои, најдобри татковци и љубени сопрузи кои се’ уште не се одделија од тоа мало парче ткаенина.
Малото украсно шамивче наместо длабоко стуткано во нивните џебови сега стои гордо во малиот џеб на нивното елегантно палто.

„Маст хев“ моден додаток за вистински мажи кои не се срамат да заплачат.

maramce 1

maramce 7

maramce 6

maramce 4

maramce 3

maramce 2

М.Р.

x

Check Also

Скопје Сити Мол, Рамстор Мол и Капитол Mол со скратено работно време

Трговските центри Скопје Сити Мол, Рамстор Мол и Капитол Mол најавуваат дека до ...