Во тренд се марамите за коса

Пролетната колекција на Марк Јакобс излезе на улиците низ светските метрополи.

mark 2

Освен популарните цветни фустани, мантили, панталони и кошули, во тренд се цветните марами за коса.

marc 3

Но и не мора марамите да се цветни, важно е да се шарени или во било која силна боја, заврзани околу репчето или во интересен турбан.

А имаат и една предност – го решаваат проблемот на несредената коса.

x

Check Also

Празничен шопинг: Во Carter`s & OshKosh! попустите се сè уште во тек

Почувствувајте ја магичноста на празничниот шопинг – израдувајте ги најмилите со ново ...