Марио Тестино – Mастер на фотографија за 2014 година

Производителот на луксузно виски „Макалан“ неодамна ја додели петтата награда „Мастер на фотографија“ која овојпат отиде во рацете на модниот фотограф Марио Тестино.

t3

Во чест на наградата „Макалан“ посвети едиција на виски со името на Тестино. Едицијата содржи 1.000 шишиња луксузно виски, а едно пакување чини од 3.500 долари па нагоре.

t1

t4

t5

 

x

Check Also

Започна продажбата на HUAWEI MateBook 14s на македонскиот пазар

Потрошувачите кои ќе го купат уредот до 31 јануари 2022 година добиваат ...