Марјана Станојковска: со пилатес до авион

Марјана е авион згодна, многумина вака воздивнуваат. Но, за совршено тело неопходна е инвестиција: цврста волја и многу вежби.

marjana 11

Најзгодната позната Македонка Марјана Станојковска се подготвува за летните денови со интензивни тренинзи. Овојпат сосема е препуштена на здравите пилатес вежби. Вложениот труд се рефлектира на изгледот и личното задоволство.

Со задоволство ги споделуваме трите пилатес фотографии.

marjana 22

marjana 33

 

 

x

Check Also

Македонската убавица Елена Анѓеловска – втора на Мис Глоуб

Македонската мисица Елена Анѓеловска беше избрана за втора придружничка на изборот „Мис ...