Мартин Маргиела за Конверс

По успешната соработка со Х&М, Маргиела почнува нова со Конверс.

martin 1

Станува збор за  енергична и ентузијастичка соработка на Мартин Маргиела и Чак Тејлор.

Партнерството треба да се официјализира на 11 септември со промотивен настан организиран во рамките на Модната недела во Њујорк на кој се поканети само малку гости и селектирани модни уредници.

Можеме само да претпоставуваме какви шик-спортски патики ќе содржи колекцијата.

 

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...