Мила Јовович во SCI-FI модно издание за V Magazine

43-годишната глумица игра главна улога во новиот краток филм направен ексклузивно за V Magazine.

Филмот е насловен Cerulean и ја претставува cyber-punk метрополата на новото време.

На продукцијата на филмот работела агенцијата Now Open вклучувајќи ги и визуелните ефекти.

Стилистот Пети Вилсон е одговорна за модните изгледи на Јовович од Кристијан Кован.

x

Check Also

Прва фотографија на кралицата Елизабета по изолацијата

Кога страста е силна не постојат граници, па дури ни кога е ...