Милион денари од Златна Рипка во Прилеп

Шестата серија на инстант лозот Златна Рипка донесе уште еден добитник на 1 000 000 денари чија среќна приказна ја слушнавме денес.

Благоја Велкоски од Прилеп не посети во просториите на Државна лотарија каде што му ја потврдивме и исплативме добивката.

Имено, Златната рипка е омилениот лоз на Благоја и го купува постојано, а добитниот лоз е купен од среќното продажно место во Прилеп – „Тобако Плус“.

За потсетување, шестата серија на Златна рипка е во тек, а ние сме во исчекување да ги запознаеме новите добитници кои ќе се приклучат на големото семејство на добитници на Златна рипка.

Златната рипка нуди 3 шанси за добивка на еден лоз.

УЛОВИ МИЛИОН со ЗЛАТНА РИПКА на  ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА

 

 

x

Check Also

ОУ „Григор Прличев“ од Охрид со поддршка на Халкбанк доби сензорна градина наменета за ученици со попреченост  

Основното училиште „Григор Прличев“ во Охрид, ја доби првата сензорна градина во ...