Мини чантички за Ајфон од Долче и Габана

За многумина паметниот телефон е најважното предметче во светот и едноставно без него не одат никаде.

ajfon 234

Многумина своето секојдневие повеќе и не можат да си го замислат без паметен телефон. А еден толку важен предмет се разбира заслужува и посебно место во чантата.

ajfon 789

Креаторската двојка Долче и Габана отидоа чекор подалеку, па дизајнираа колекција на стилизирани чанти во кои може да го сместите само паметниот телефон.

Друго? Веројатно и не ви е потребно.

ajfon 123

x

Check Also

Неделен хороскоп (12. до 18.април): Спокојство за Раковите, стрес за Стрелците, љубов за Биковите и Рибите

Оваа недела планетата Венера ќе го напушти знакот на Овен за да ...