Мини чантичките на Александар Ванг

2015 година очигледно е година на мини дизајните. После бројните најави, колекцијата на мини-чанти со потпис на Александар Ванг е достапна во продажба (на Интернет страницата на дизајнерот).

av1

Фотографиите на овие толку очекувани чантички веќе ги „преплавија“ социјалните мрежи. Станува збор за популарните чанти на Ванг од минатите колекции кои сега добија мини димензија.

Само цената не им е „мини“. Чинат од 600 до 1.000 долари.

av2

x

Check Also

Седа коса: тренд што обедини многу sвезди во движењето „без боја“ – од Енди Мекдауел до Џејн Фонда, Џоди Фостер, Џејми Ли Кертис до…

Кој рече дека седата коса им одговара само на мажите? Од Енди ...