Мини и Макси на Државна лотарија со уште еден доделен BMW X1

Инстант лоатријата Мини и Макси и понатаму продолжува да радува играчи со нови автомобили. Најновиот добитник на автомобил BMW X1 е Игор Стојчески од Прилеп. Во салонот на М-Кар клучевите од својот нов автомобил ги доби од Марјана Станојковска и тимот на Државна лотарија.

Игор е верен играч на инстант лотаријата и за тоа за секоја пригода не пропушта да додели и Среќа Плус на своите најблиски. Патувајќи во Виница на свадбена свеченост, решил да ги израдува младоженците со пакет инстант лозови Мини и Макси. При тоа од продажното место во Виница ВИ ВАРДАР купил 8 лоза за младоженците и два лоза за себе. Своите лозови ги оставил во џебот на палтото и заминал на свадбата. Дури после две седмици му текнало дека во џебот му останале лозовите не изгребани, а веднаш потоа следело и изненадувањето со трите симболи на BMW X1 кои му го донесоа новиот автомобил.

За потсетување, инстант лотаријата Мини и Макси нуди многу парични добивки, 5 автомобили Mini One и 10 автомобили BMW X1. Не пропуштајте ја шансата за Мини инвестиција да дојдете до Макси добивка.

 

x

Check Also

Науката и иновациите го менуваат начинот на консумирање тутун

Светот се менува, и во согласност со него, се менуваат и навиките, потребите ...