Мини Маус манија: венчиња за коса на најпознатите марки

Што имаат во оваа сезона заедничко Гучи, Прада, Диор, Марк Џејкобс, Миу Миу, Лоев и Луј Витон? Венчиња за коса Мини Маус.

Гучи

Гучи

Хероината на Дизни Мини Маус се врати во мода на голема врата. Ни се смее од  насловната страница на списанието Лав, ама и од излозите на најголемите модни марки.

Ѕирнете во излогот.

Прада

Прада

 

Марк Џејкобс

Марк Џејкобс

 

Миу Миу

Миу Миу

 

Луј Витон

Луј Витон

 

Лоев

Лоев

 

Гучи

Гучи

 

x

Check Also

Сте ја посетиле онлајн продавницата на Бијонсе?

Бијонсе отвори своја онлајн продавница, маичките и платнените торби се со пристојни ...