Македонската мисицата прва во картинг

Надица Илова ја претставуваше Македонија на светскиот Мис ексклузив што се одржа во Измир.

надица мм 2

„Две недели константно имавме снимања и фотосесии за различни каталози. Собрав доволно искуства кои ќе ми послужат понатаму, запознав многу нови пријатели, дружењата беа незаборавни и пресреќна сум“, ни рече Надица.

надица мм 3

На натпреварот „гоу картинг“ Надица го освои првото место.

надица мм 4

40 девојки од светот се претсавија на финалето за убавина,  а победничка беше претставничката на Турција.

nadica 5

x

Check Also

Македонската убавица Елена Анѓеловска – втора на Мис Глоуб

Македонската мисица Елена Анѓеловска беше избрана за втора придружничка на изборот „Мис ...