Многу пофалби доби Ријана, ама нам некако не ни „штима“…

Во тексас мантил, црвена сукња и лубутинки на нозете, нејзините обожаватели ја пофалија за актуелниот изглед.

rijana

Тексас мантил од марката Миу- миу, тесна црвена кожена сукња, памучна сива маица и црни лакирани лобутинки. Микс на спортска и елегантна комбинација зачинета со нагласен црвен кармин. И како ви се чини?

Нам, како детенце кое добро се разиграло. Врвот е всушност, на врвот на главата, поточно на доста подраснатиот црн корен. Таман за онаа кај нас популарната изрека -„плавуша“ со црн корен.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...